9 راز یک استراتژی پرسونال برندینگ موفق!

گمان نکنید که تنها با ایجاد یک استراتژی پرسونال برندینگ می‌توانید آینده کاری و موفقیت شغلیتان را تضمین کنید. این کافی نیست! کار اصلی تازه بعد از ساخت استراتژی برندسازی شخصی شروع می‌شود. شما برای مدیریت راهی که در پیش گرفته‌اید، نیاز به راهنمایی و مشاوره افراد متخصص دارید. در اینجا به 9 ویژگی یک استراتژی برند موفق اشاره می‌کنیم که کمک می‌کند برند شخصیتان را به‌درستی مدیریت کنید:

1.استراتژی پرسونال برندینگ خوب با شخصیت شما سازگار است!

وقتی در حال تدوین استراتژی برند شخصیتان هستید، بدون دروغ و رودربایستی با خودتان مواجه شوید. به دنبال چیزی نروید که برای آن ساخته نشده‌اید! وقتی در حال برگزیدن بهترین صفات از استخر ویژگی‌های شخصیتی هستید، عقبه و پیشینه و وضع حال خودتان را در نظر بگیرید. مثلاً اگر کارمندی وظیفه‌شناسی هستید اما روحیه‌ی رهبری و مدیریتی ندارید، در سودای رسیدن به یک پست مدیریتی آینده‌تان را به خطر نیندازید! این‌که از وظیفه‌شناسی و مسئولیت‌پذیریتان در جهت یک استراتژی پرسونال برندینگ خوب استفاده کنید به این‌که یک مدیر پوشالی باشید، می‌ارزد!

یک استراتژی پرسونال برندینگ موفق باید با شخصیت و ویژگی‌های فرد سازگار باشد.

استراتژی برند شخصیتان همیشه باید در نزدیکی هویت و شخصیت واقعیتان باشد. به خاطر داشته باشید که مشاوران قلابی در این زمینه به شما می‌گویند که از شما شخصیتی متفاوت با آنچه بوده‌اید می‌سازند. نباید گول بخورید! هرچه از خودتان فاصله بگیرید، وارد یک نمایش خطرناک می‌شوید که هرلحظه ممکن است نقاب قلابیتان بیفتد و شما به بدنامی و دروغ‌گویی مشهور شوید. پس به خاطر خودتان هم که شده راست بگویید!

2.استراتژی پرسونال برندینگ اصولی جایگاه امروز و فردای شما را نشان می‌دهد!

مدیریت استراتژی برند شخصی یک مسیر مستمر و مداوم است که آینده‌ی کاری و اجتماعی شما را رقم می‌زند. افرادی که امروز قصد کرده‌اید در اطراف شما باشند، مخاطبان فردایتان خواهند شد. اگر امروز در مسیر پیشرفت شغلی باشید، احتمال این‌که در آینده به یکی از مدیران برتر حوزه‌ی کاریتان تبدیل شوید زیاد است. همین‌طور نوع پوشش، شما، طرز صحبت کردنتان، مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌کنید و … همگی پیام برند شخصی شما به مخاطبانتان هستند و نشان می‌دهد که در چه مسیری در حال حرکت هستید.

3.استراتژی برندسازی شخصی موفق موردانتقاد قرار می‌گیرد!

از نقد شدن نترسید! هرچه قدر هم که فکر همه جای کار را کرده باشید، بازهم ممکن است تا رسیدن به موفقیت در استراتژی برند شخصی فاصله داشته باشید. گاهی یک تغییر کوچک در پوشش ظاهری یا استفاده از یک واژه در میان حرف‌هایتان شما را از نقشه راهی که چیده‌اید دور می‌کند و به چشم مخاطبانتان نامأنوس می‌آید. پس انتقادها را با آغوش باز بپذیرید و روی آن‌ها فکر کنید.

برای داشتن یک استراتژی برندسازی شخصی موفق باید انتقادپذیر باشید!

 استراتژی پرسونال برندینگ بر پایه‌های دیروز شما، امروز و فردایتان را می‌سازد!

4.قصه‌هایی که با استراتژی برند شخصی خوب بیان شود، مخاطب پیدا می‌کنند!

برندسازی شخصی چیزی نیست که آن را داخل قوطی بگذارید و در آن را ببندید! برعکس شما به کمک یک استراتژی پرسونال برندینگ موفق می‌توانید هویت اجتماعیتان را سروسامان بدهید! و در این راه نیاز به همراهی کسانی دارید که از راه شنیدن قصه‌هایتان مخاطب شما شده‌اند.

استراتژی برندسازی شخصی موفق مخاطب و شنونده دارد.

به خاطر داشته باشید که همه‌ی ما در زندگی قصه‌ای داریم. فرقی نمی‌کند شما بار  کدام یک از قصه‌ها یا همان استراتژی‌ها را به دوش می‌کشید. درباره‌ی آن با مردم صحبت کنید. قصه‌ی بدون شنونده مانند بازیگری در سالن‌های خالی از تماشاگر می‌ماند! ارزشی ندارد و روی آن نمی‌توان حساب کرد. انتخاب کنید که روی چه گروهی از مردم می‌خواهید اثر بگذارید؟ آن‌ها چندساله هستند؟ علایقشان چیست؟ راه‌های ارتباطی با آن‌ها کدام است؟ چه دغدغه‌هایی دارند؟ شما چه دردی از آن‌ها را می‌توانید درمان کنید؟ تماشاگرها کمک می‌کنند تا شما قصه‌گوی خوبی باشید! واکنش‌های مخاطبان به شما خواهند گفت که کجای رفتارها، پیام‌ها و ارتباطاتتان موفقیت‌آمیزتر هستند.

پیشنهاد می‌کنیم مطالعه یادداشت همه چیز در مورد پرسونال برندینگ را از دست ندهید!

این را بدانید که بدون داشتن ارتباط و شبکه‌سازی با آدم‌های مهم حیطه‌ی تخصصیتان، زحمات شما هرگز به ثمر نخواهد نشست. با افراد سرشناس رشته‌ی تخصصیتان ارتباط داشته باشید. آدم‌های اثرگذار را بشناسید و  خودتان را به آن‌ها معرفی کنید. شبکه‌ای از افراد مؤثر شما را به تجربه‌های کاری جدید و افراد جدید وصل می‌کنند، شما را در موقعیت پیشرفت قرار می‌دهند و ازاین‌رو به موفقیت در استراتژی پرسونال برندینگ شما کمک خواهند کرد.

5.استراتژی برند شخصی قوی در تمام کانال‌های ارتباطی جریان دارد!

اهل گذاشتن پست و استوری در اینستاگرام نیستید و بیشتر تماشاگر فعالیت‌های دیگرانید؟ به فعالیت در فضای لینکدین اعتقادی ندارید و آن را جای خشک و بی‌روحی می‌دانید؟ فکر می‌کنید توییتر فقط جای انتقاد کردن است و نمی‌توانید کمی از خودتان و کارتان آنجا بنویسید؟!

برای داشتن یک استراتژی پرسونال برندینگ قوی باید در تمام شبکه‌های اجتماعی فعالیت کرد.

همه‌ی این فکرها را کنار بگذارید! اگر می‌خواهید زحمتی که برای طراحی و ساخت استراتژی پرسونال برندینگ خود کشیده‌اید به ثمر بنشیند، باید در کانال‌های ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید. شما برای دیده شدن هویت اجتماعیتان نیاز به یک صحنه‌ی نمایش دارید! امروزه کار صحنه‌ی نمایش را همین شبکه‌های اجتماعی می‌کنند؛ البته نیازی نیست در تمام شبکه‌ها فعالیت داشته باشید، تنها باید روی پلتفرم‌هایی متمرکز باشید که مخاطبان اصلی شما در آن حضور دارند در این صورت بسیار راحت‌تر و سریع‌تر پیام برند شخصیتان منتقل می‌شود.

فعالیت در فضای اجتماعی کم‌کم شبکه‌ی مخاطبان شما را شکل می‌دهد. شما با صحبت از استراتژی برند شخصی در شبکه‌های اجتماعی به شبکه‌ی افراد مؤثر وصل خواهید شد. کسانی که در آینده به موفقیت شما کمک خواهند کرد. از طرفی کسانی که مشتاق همکاری و برقراری ارتباط با شما هستند، حرف‌هایتان را در این پلتفرم‌ها پیگیری می‌کنند. اگر می‌خواهید از نقش پررنگ شبکه‌های اجتماعی در پرسونال برندینگ  بیشتر بدانید یادداشت «با پرسونال برندینگ در شبکه‌های اجتماعی سری در سرها دربیاورید» را بخوانید.

6.استراتژی برند شخصی همیشه پابه‌پای کارگردان آن پیش می‌رود!

مواظب باشید این آش را زیادی شور نکنید! این‌که در هرکجا چه باید بگویید و چه نگویید، کدام حرف‌ها را بزنید و سمت مطرح کردن چه موضوعاتی نروید، کاری است که به‌تنهایی از پس آن برنمی‌آیید! در این راه شما نیاز دارید با یک فرد آگاه مشورت کنید. کسی که از ترندهای روز و از قانون‌های نانوشته‌ی تولید و انتشار محتوا باخبر باشد. شما در راه ساخت استراتژی برند شخصی خود به پرسش‌های بی‌شماری بر خواهید خورد که جواب تک‌تک آن‌ها را می‌توانید از پیلبان بپرسید!

طراحی استراتژی پرسونال برندینگ به کمک یک مشاور موفقیت‌آمیز خواهد بود.

شما در این زمینه هم می‌توانید از خدمات مشاوره پرسونال برندینگ آژانس خلاقیت پیلبان کمک بگیرید. مشاوران پیلبان علاوه بر آن‌که مثل یک کارگردان شما را برای ترتیب دادن بهترین نمایشتان آماده می‌کند، درست مثل یک سوفلور جایی میان تماشاچیان می‌نشیند، نقش‌آفرینیتان را نظاره می‌کند و دیالوگ‌های ازیادرفته‌تان را یادآوری می‌کند! به ما تکیه کنید!

7.استراتژی پرسونال برندینگ اصولی نیاز به توضیح ندارد!

در حقیقت فقط با گفتار، نوشتار و لحن صحبت نیست که می‌توان احساسی را در کسی زنده کرد. بلکه همه‌ی چیزهایی که در اختیار دارید برای تعریف هویت فردی و پرسونال برندینگ شما به کمکتان می‌آیند. حتماً نباید بلندگو را به دست بگیرید و صمیمیتتان را در گوش کسی فریاد بزنید! کافی است یک‌بار او را به خانه‌تان دعوت کنید تا بداند شما راست می‌گویید یا خیر! گاهی اوقات خانه و وسایل آن، طرز لباس پوشیدن و از زبان بدنمان از هزاران کلمه گویاتر هستند!

استراتژی برندسازی شخصی درست مانند یک درخت در طی سال‌ها تغییر می‌کند، رشد می‌کند، خزان می‌کند و مجدد سبز می‌شود.

استراتژی پرسونال برندینگ شامل مجموعه‌ای از رفتار و کردار هر فرد است.

کمی در پوشش و رفتار خود دقت کنید. پا روی پا می‌اندازید یا پاهایتان را جفت می‌کنید؟ رسمی لباس می‌پوشید یا اسپورت؟ از رنگ‌های نود استفاده می‌کنید یا شاد؟ اصلاً کدام‌یک با استراتژی برندسازی شخصی شما بیشتر همخوانی دارد؟ پاسخ به این سؤالات کمک می‌کند که تصورات مخاطبان از شما کامل شود.

8.استراتژی برندسازی شخصی زیر سایه‌ی بازار حرکت می‌کند!

وقتی مشاور شما از روندهای روز بازار، تمایلات و کشش‌های آن به شما گفت، آن‌وقت است که باید روی موج‌های بازار سواری کنید و همه‌چیز را به نفع خودتان رقم بزنید! مثلاً اگر تمایل کارفرمایان امروزه بر استخدام فردی با روابط عمومی قوی باشد، شما به کمک استراتژی پرسونال برندینگ خود می‌توانید روی توانایی‌های ارتباطی خود بیشتر مانور بدهید! –البته اگر واقعاً فرد اجتماعی باشید!

9.استراتژی پرسونال برندینگ یک کوه یخ است!

مهم‌ترین و آخرین راز  که با شما در میان می‌گذاریم این است که  استراتژی برندسازی شخصی، مثل کوه‌های یخی فقط سهم کم و ناچیزی از آن روی آب است! همه تنها بخش ظاهری و بیرونی هویت اجتماعی شما را می‌بینند. تنها همان قسمتی که شامل لحن و تصویر و پیام‌های شماست. کسی خبر ندارد که پشت تک‌تک انتخاب‌های کسی که یک استراتژی برند شخصی اصولی دارد، مجموعه‌ای از استدلال‌های کارشناسی شده قرار دارد.

استراتژی برند شخصی بسیار عمیق است.

جمع‌بندی

با دانستن این 9 رازی که درباره‌ی استراتژی برندسازی شخصی به شما گفتیم، می‌توانید از همین لحظه آینده‌ی کاری، اجتماعی و حتی روابط خصوصی خود را تغییر بدهید. مادامی‌که استراتژی پرسونال برندینگ خود را تدوین می‌کنید، در حال انتخاب این هستید که می‌خواهید تا چندین سال آینده ازنظر شغلی و درآمدی در چه نقطه‌ای بایستید؟ چه افرادی و با چه سطح فرهنگی و درآمدی در اطراف شما گرد بیایند؟ و از همه مهم‌تر دیگران شما را چگونه به خاطر بیاورند! در حقیقت استراتژی برند شخصی شما چراغ راهی است که جاده‌های ناپیدای فردا را برای شما پیدا و روشن خواهد کرد!

1 در مورد “9 راز یک استراتژی پرسونال برندینگ موفق!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *