ماجرای برند گوچی؛ پیشتازی به قدمت یک قرن!

Rate this post

یکی بود یکی نبود! هیچ برندی لوکس‌تر از برند گوچی نبود! گوچی کار خود را به‌آرامی از فروش تجهیزات سوارکاری شروع کرد و بعد شیشه‌های سکوت را با تبدیل‌شدن به یکی از گران‌ترین برندهای دنیا شکست! برند Gucci بارها رکورد گران‌ترین لباس تاریخ را به نام خودش ثبت کرده. حرف اول و آخر داستان برند گوچی یک چیز است «پیشتازی»! گوچی می‌خواهد در میان گران‌قیمت‌ها، لوکس‌ها و به‌روزهای مد و فشن همیشه اولین و پیشتاز باشد.

آوازه‌ی برند گوچی بیشتر از 100 سال است که در گوش تاریخ پیچیده است. این برند ایتالیایی طبق آمار luxury columnist  در ابتدای سال 2023 در میان سایر برندهای لوکس دنیا، در جایگاه 9ام ایستاده. برند گوچی پیام کیفیت، اصالت، اقتدار و بی‌عیب‌ونقص بودن را به مخاطبانش عرضه می‌کند. گوچی با بیشتر از 500 شعبه در سرتاسر دنیا محصولاتی منحصربه‌فرد را برای هوادارانش طراحی می‌کند. در این یادداشت تاریخچه گوچی را مرور می‌کنیم. همراه پیلبان باشید!

داستان برند گوچی از پادویی شروع می‌شود!

تمام ماجرای برند گوچی از پادویی در یکی از لوکس‌ترین هتل‌های لندن شروع می‌شود! پسری ایتالیایی در جستجوی کاری نان و آب‌دار وارد لندن می‌شود و در هتل savoy کاری دست‌وپا می‌کند. مسافران این هتل توریست‌های ثروتمندی هستند و چمدان‌هایشان را به گوچیو گوچی جوان می‌سپارند. بی‌آنکه بدانند قرار است تا چند سال آینده جلوی مغازه‌ی او صف بکشند!

پادویی در هتل‌های لندن بهانه‌ی خوبی به دست گوچیو گوچی می‌دهد تا با دقت در شکل‌وشمایل چمدان‌ها، وارد کارگاه آموزشی کار با چرم بشود و در سال‌های بعد تولیدی شخصی‌اش را به راه بیندازد. برند Gucci در سال 1920 و درست در 40 سالگی بنیان‌گذار آن، تأسیس می‌شود. ظرف مدت یک سال بعد اولین فروشگاه برند گوچی در زادگاه او یعنی فلورانس تأسیس می‌شود. این سرآغاز داستان این برند است. برندی که قرار است تا 70 سال آینده رکود گینس را دو بار بشکند!

شکستن رکورد گینس توسط برند گوچی

شکسته شدن رکورد گینس توسط برند گوچی

  1.  رکورد فروش بیشتر از 1 میلیون ساعت گوچی مدل 2000 در سال 1974
  2. رکورد فروش گران‌ترین شلوار جین دنیا  به نام «گوچی‌جینز» به قیمت 3134 دلار در سال 1998

حیرت‌انگیز است نه؟! برند Gucci چه طور توانست چنین کاری کند؟ همان‌طور که در ابتدا گفتیم هدف اصلی این برند پیشتازی در عرصه‌ی مد و فشن بود. این برند از بدو تأسیس تا حالا تمام توان خود را برای تولید لوکس‌ترین، خاص‌ترین و پر زرق‌وبرق‌ترین کالاهای بازار به کار گرفت و دسته‌ای منحصربه‌فرد از پوشاک باکیفیت را طراحی کرد. ظرافت، دقت و رعایت استانداردهای طراحی از اصول گوچی است که روی ارزنده‌ترین متریال پیاده می‌شود. بنابراین بعید نیست که طرفداران کالاهای لوکس رکورد خرید ساعت گوچی را ظرف مدت 2 سال جابه‌جا کنند! چراکه آن‌ها یک کالای معمولی نمی‌خرند. آن‌ها یک گوچی می‌خرند. برندی که پاسخی است به احساس برتری و منحصربه‌فرد بودن افراد ثروتمند.

رویکردی که گوچی در تمام‌وکمال بودن در پیش می‌گیرد، روی فرهنگ گفتاری مردم عامه اثر زیادی می‌گذارد. یکی از بارزترین نمونه‌های آن را می‌توان در عبارت «All Gucci!» دید. در این عبارت Gucci جایگزین کلمه‌ی Awesome یا Great شده است. کلمه‌هایی که معنی «همه‌چیزتمام» دارند! در ادامه با تأثیر این برند بر فرهنگ و طرز فکر مردم بیشتر آشنا خواهید شد.

برند گوچی سوار بر اسب می‌تازد!

یکی از اولین محصولات این برند لاکچری ملزومات سوارکاری بود. هم ورزش سوارکاری، ورزش افراد ثروتمند بود و هم گوچی با رعایت دقت و ظرافت ملزومات این ورزش را در اوج کیفیت و زیبایی عرضه می‌کرد. همه‌چیز به هم می‌آمد! برندی لوکس در کنار یک ورزش گران‌قیمت ایستاده بود. و این‌گونه اولین ساخته‌های برند گوچی به دست افراد متمول رسید. در این دوران لوگوی برند گوچی، دو حرف G بود که هم ابتدای نام و نام خانوادگی بنیان‌گذار این برند بود و هم به گمان عده‌ای نزدیک‌ترین فرم به نعل اسب بود.

از اولین محصولات برند گوچی، لباس سوارکاری، زین اسب و اکسسوری‌های این ورزش بود که با استفاده از چرم اعلا و با دست دوخته می‌شد.

بعدازآنکه برند گوچی در میان سوارکاران تحسین، اعتبار و احترام موردنظر خود را جلب کرد، تولید محصولات اصلی این برند آغاز می‌شود. لباس، کفش و مهم‌تر از همه کیف. یکی از شناخته‌شده‌ترین محصولات برند گوچی، کیف‌های این برند است. آغاز به کار تولید کیف‌های گوچی با دوران جنگ جهانی دوم، قحطی، کمبود مواد اولیه و دشواری تولید همراه می‌شود.

کیف دسته‌دار بامبو گوچی

مشهورترین کیف زنانه‌ی دنیا

اما گوچیو گوچی کار بلد، از این محرومیت به نفع برند خود استفاده کرده و با جایگزین کردن چوب گیاه بامبو، محصول نهایی را به یکی از پرطرفدارترین کیف‌های تاریخ دنیا تبدیل می‌کند. این محصول در دهه‌ی 50 و 60 میلادی توجه ثروتمندان و ستاره‌های مشهور دنیا را به خود جلب می‌کند. کیف‌های بامبوی گوچی وقتی سر زبان‌ها افتاد که تصویری از اینگرید برگمن، هنرپیشه‌ی معروف فیلم کازابلانکا دست‌به‌دست شد. تصویری که مردم می‌دیدند، یک روز کاملاً آفتابی را نشان می‌داد که برگمن درحالی‌که دست پسرش را گرفته و در شهر قدم می‌زند، در دست دیگرش یک کیف دسته‌دار بامبوی گوچی دارد.

یکی دیگر از چهره‌هایی برای گوچی خبرسازی کرد، ژاکلین کندی بود. خبر استفاده از یکی از کیف‌های این برند توسط همسر رئیس‌جمهور آمریکا آن‌قدر دهان‌به‌دهان شد تا نام ژاکلین روی یکی از مدل‌های کیف گوچی قرار گرفت! هنوز هم در موزه‌ی گوچی نمونه‌هایی از این محصول خاص برای نمایش بازدیدکنندگان قرار دارد. البته تولید این محصول هنوز متوقف نشده. نسل‌های جدید این کیف با تغییراتی همراه است که آن را امروزی‌تر و باب پسند افراد مشهور کرده است. کیف دسته‌دار بامبوی گوچی یکی از محبوب‌ترین اکسسوری‌ها در میان زنان در کل دنیاست.

ستاره‌گریزی برند Gucci!

حالا که صحبت از دوران طلایی گوچی یعنی دهه‌ی 50 و 60 میلادی شد، لازم است در اینجا به رویکرد برند گوچی درزمینه‌ی تبلیغات اشاره‌کنیم. محصولات گوچی ازجمله همین کیف دسته‌دار بامبو، بارها در دست چهره‌های سرشناسی ازجمله پرنسس دیانا همسر سابق شاهزاده چارلز دیده‌شده است. یکی دیگر از چهره‌های امروزی و سرشناسی که از این محصول استقبال کرده است جنیفر لوپز است. اما برند گوچی از همان روزهای اول تا امروز اعتقادی به روش‌های تبلیغاتی رایج دنیا یعنی استفاده از ستاره‌های سینما ندارد. اگر خیال کرده‌اید که برند گوچی با پرداخت هزینه یا ارسال هدیه از این افراد خواسته تا محصولات او را تبلیغ کنند، سخت در اشتباهید!

استقبال چهره‌های سرشناس و ستاره‌های سینما از برند gucci

اینگرید برگمن با کیف دسته‌دار بامبوی گوچی

برند Gucci معتقد است که اعتبار خود را از کیفیت و اعلا بودن محصولات خود دارد، نه از سلبریتی‌ها. بنابراین این سلبریتی‌ها هستند که باید برای داشتن یک Gucci هزینه کنند. و گوچی برای اینکه آدم‌ها را در کنار خود داشته باشد تلاشی نمی‌کند. در حقیقت وقتی تصویری از نائومی واتس منتشر می‌شود که یک کیف گوچی به دست دارد، این نائومی واتس است که برای ارتقاء پرسونال برند خود از گوچی وام گرفته است. اوست که از گوچی اعتبار می‌گیرد و بیشتر دیده می‌شود. بنابراین هر سلبریتی با انتخاب Gucci، سلیقه و علایق خود را نشان هوادارانش می‌دهد و در دید عموم محبوب‌تر می‌شود.

گوچی در ویترین موزه هنر مدرن

چند سال بعد از جنگ جهانی دوم و در سال 1953 میلادی یکی دیگر از محصولات خاص برند گوچی تولید می‌شود. کفش‌های لوفر گوچی. این کفش یکی از محبوب‌ترین مدل‌ها در میان طرفداران گوچی است. یک کفش راحت و شیک که در مدل‌های اولیه‌ی آن لوگوی برند سازنده را می‌توان بر روی کفش دید.

نماینده‌ی برند گوچی در موزه هنر مدرن آمریکا، کفش لوفر است.

Gucci Loafer به خاطر اینکه یک محصول دست‌دوز و خوش‌ساخت است مورد توجه بسیاری از طراحان کفش و اکسسوری قرار می‌گیرد. این طرح از آن زمان تا حالا در حال تکرار است و یکی از مدل‌های سال 1972 آن به موزه هنرهای مدرن نیویورک اهداشده است.

تنها نماینده‌ی برند گوچی در Museum of Modern Arts

کفش Loafer گوچی در Museum of Modern Arts

حضور کفش لوفر گوچی در موزه‌ی هنر مدرن آمریکا معانی و تحلیل‌های پنهان بسیاری دارد. و نشان می‌دهد که لوفر یک کفش معمولی نیست، بلکه یک اثر هنری است که ارزش نگهداری در یکی از مهم‌ترین موزه‌های دنیا را دارد. لوفر دارای چنان ظرافت‌هایی است که می‌توان همانند یک تابلوی نقاشی آن را در معرض دید عموم قرار داد، ستایشش کرد و دقایقی را صرف دقت در زیروبم آن کرد.

لوفر با انواع چرم‌های ریزبافت و درشت‌بافت، پارچه‌های گل‌دار و … در طول سالیان مختلف در حال بازتولید است. با این تفاوت که در مدل‌های جدید آن خبری از نشان طلایی‌رنگ گوچی نیست. گوچی در قرن اخیر اجازه داده که کفش‌های loafer  بیشتر از هر چیز با فرم خاص آن شناخته شود.

تأثیر جنگ جهانی بر گوچی

وقوع جنگ جهانی و تسلط موسولینی در ایتالیا تأثیر خود را بر لوگوی گوچی گذاشت. برند گوچی که کار خود را اول با دو حرف G شروع کرده بود، با الهام از پرچم ایتالیا و با غلیان احساس وطن‌دوستی، از دو رنگ سبز و قرمز به‌عنوان رنگ‌های اصلی لوگوی خود رونمایی کرد.

 سیر تحولات لوگو برند گوچی در بخشی از موزه‌ی این برند به نام Logomania به نمایش درآمده است.

الهام از پرچم ایتالیا در ساخت لوگو Gucci

انتخاب رنگ‌های سازمانی برند Gucci با الهام از پرچم ایتالیا

یکی دیگر از اثرات جنگ جهانی بر گوچی استفاده از یک لوگوی سپر شکل بود. برای مدت کوتاهی شکل یک سپر که سربازی زره‌پوش در میانه‌ی آن و گل‌سرخی در کنار آن قرار داشت، لوگو برند گوچی بود. حتماً می‌پرسید معنای لوگو گوچی چیست؟ کافی است نگاهی به نماد شهر فلورانس بیندازید تا خط‌وربط میان آن‌ها را درک کنید!

اما هم‌اکنون لوگو برند گوچی تصویری از همان دو حرف G است که درهم‌تنیده شده و فرمی مستحکم و چفت‌وبست‌دار را ایجاد کرده است.  این لوگو در دهه 60 توسط آلدو گوچی طراحی شد. این فرم در کنار یک فرم ساده و خوانا که نام GUCCI را نمایان می‌کند، کامل می‌شود. گوچی از لوگوی خود به‌عنوان طرح دستبند طلا و طراحی اکسسوری‌ها استفاده می‌کند. پترن بیشتر پارچه‌های این برند، که عمدتاً رنگ کرم دارند، از لوگوی آن ساخته‌شده و در میان هواداران بسیار محبوب است.

بازگشت گوچی به گذشته!

حالا که صحبت از این سپر قدیمی گوچی شد، می‌خواهیم نگاهی گذرا به یکی از طراحی‌های برند گوچی در قرن 21 داشته باشیم که بی‌ارتباط با آن نیست. در سال 2018 میلادی گوچی از گاندام خود رونمایی کرد! Gucci Gundam مدل‌هایی شبیه به ربات بودند. لباسی که این ربات- مدل‌ها به تن داشتند از طراحی‌های جدید کارگردان خلاقیت این برند بود.

Alessandro Michele که تا سال 2022 کارگردان خلاقیت برند گوچی بود، این طراحی جدید را با الهام از لوگوی قدیمی این برند روی کار آورد. این طرح مربوط به یک دست لباس ورزشی گوچی بود که با اکسسوری‌هایی مثل عینک، کیف و کمربند گوچی تکمیل می‌شد. شکل‌وشمایل مدل‌هایی که این لباس‌های جدید را به تن داشتند مانند سربازها بود. فرم لباس آن‌ها و چین‌های دور یقه‌ی لباس، شبیه به یونی‌فرم ارتش و بسیار شبیه به سربازی بود که روی لوگوی قدیمی این برند قرار داشت. بسیاری این طراحی را ادای احترامی به آن لوگوی قدیمی می‌دانند. این طراحی در راستای تلاش‌های الساندرو میشل برای دوری از فرهنگ مینیمال معرفی شده بود.

طوری که لباس می‌پوشید، انتخاب شماست. درست مانند چیزی که احساس می‌کنید، راهی که در زندگی‌تان پی می‌گیرید و چیزهایی که می‌خوانید. این همان چیزی است که من می‌خواهم در برند گوچی قرار بدهم –( الساندرو میشل، کارگردان خلاقیت گوچی)

شراکت خانوادگی گوچی

داستان برند گوچی، همچون داستان‌های دیگری که تاکنون در پیلبان بررسی کرده‌ایم، یک ماجرای خانوادگی است. گوچیو گوچی توانست آلدو برادر خود و پسرانش یعنی اوگو، رودولفو و واسکو را هم وارد این کسب‌وکار کند. آن‌ها هم دست‌کمی از پدر در رشد این برند نداشتند.  قبلاً از نقش آلدو در طراحی لوگوی این برند گفتیم. افتتاح شعبه‌های جدید، ورود به بازارهای جهانی و همکاری با برندهای مطرح آمریکایی ازجمله رولز رویس در دهه‌ی 70 میلادی از بزرگ‌ترین دستاوردهای پسران گوچی و مخوصوصا آلدو است.

اگر به ابتدای این یادداشت نگاهی بیندازید و تاریخ اولین رکوردشکنی گوچی را ببینید، متوجه اهمیت این دهه در تاریخچه گوچی خواهید شد. این برند در دهه‌ی 70 میلادی و بعد از فوت بنیان‌گذارش، پوست انداخت و وارد فاز جدیدی از تولید محصولات لاکچری یعنی اکسسوری‌های گوچی شد. مشهورترین اکسسوری که این برادرها روی کار آوردند، ساعتی بود که فروشی بی‌سابقه در تاریخ داشت.  از عینک، روسری و کراوات، کمربند و جواهرات این برند هم در همین دهه  و با هوشمندی اعضای این خانواده رونمایی شد.

ساعت گوچی؛ رکوردشکن دهه‌ی 70 میلادی

 

ساعت2000 گوچی رکوردشکن گران‌ترین ساعت مچی تاریخ

در این دهه، گوچی در حال Guccify کردن چیزهای مختلف است. به این معنی که وقتی گوچی دست به تولید یک اکسسوری مثل ساعت میزند، می‌خواهد یک ورژن لاکچری و خداگونه از آن جنس را وارد بازار کند. وگرنه بازار پر بود از اکسسوری‌هایی با برندهای مختلف. Guccify کردن اصطلاحی است که تا دهه‌ها درباره‌ی برند گوچی به کار گرفته می‌شد. این واژه  به استادکاری، و گران‌سازی بازار توسط گوچی اشاره دارد.

کوبرندینگ گوچی با خودروسازان

درباره‌ی همکاری برند گوچی با رولز رویس در دهه‌ی 70 می‌توان اصطلاح گوچیفای کردن را مجدداً به کار برد. رولز رویس که خود یک ماشین لوکس و گران‌قیمت است، باز در جستجوی جایگاهی بی‌عیب‌ونقص‌تر می‌گردد. جایگاهی که فقط با کوبرندینگ با گوچی امکان‌پذیر است.

اختلافات خانوادگی

هرچه دهه‌ی 70، دوران اوج و شکفتن گوچی بود، دهه‌ی 80 دورانی است که امتیازهای منفی زیادی در کارنامه‌ی مدیریتی این برند ثبت می‌شود. در فیلم House of Gucci داستان برند گوچی و جزئیات روابط خانوادگی گوچی‌ها در این دوران به تصویر کشیده شده است.

ماریتزیو گوچی مدیر این برند بعد از پدر نتوانست عملکرد موفقی از خود به‌جای بگذارد و با اشتباهات زیادش این برند را از مسیر پیشرفت جدا می‌کند. ازجمله بزرگ‌ترین اشتباهات او وادار کردن آلدو گوچی به خروج از شرکت بود. چراکه او گمان می‌کرد که حضور بعضی از افراد ازجمله آلدو در دستگاه گوچی لازم نیست.  طرز فکر ماریتزیو نسبت به حضور آلدو و کسانی مثل او در شرکت گوچی را می‌توان در این نقل‌قول از او دید:

داستان برند گوچی شبیه به آشپزخانه‌ای است که آشپزهای زیادی در آن حضور دارد! – مدیرعامل سابق گوچی Maurizio Gucci

قرن جدید، مدیریت جدید

دوران افول گوچی با قتل ماریتزیو گوچی به پایان رسید و این آغازی بر دوران جدید برند گوچی است. اولین تغییر بزرگ با روی کار آمدن مدیرعامل جدید و استخدام تام فورد به‌عنوان طراح ارشد گوچی در آن سال‌ها رقم می‌خورد. حضور فورد باعث شد که برند گوچی علاوه بر خرید چند برند پرآوازه سهام بعضی دیگر از بازیگران عرصه‌ی مد و فشن نظیر Balenciaga  را هم خریداری کند. حالا برندهای بزرگ هم داشتند زیر پرچم گوچی می‌رفتند! بنابراین ظرف مدت یک دهه و تا پیش از آغاز قرن جدید، گوچی توانست با هوشمندی تام فورد، موقعیت‌های ازدست‌رفته گوچی را بازگردانند.

تام فورد، قهرمان داستان برند گوچی

تام فورد، مدیر نوآوری برند گوچی در دهه‌ی 90 میلادی

طراح ارشد مهم‌ترین کارها مدت‌زمان فعالیت
آلدو گوچی طراحی لوگو و پترن معروف گوچی

ایجاد فرصت همکاری میان برند گوچی و خودروسازان آمریکایی

از بدو تأسیس تا دهه 90 میلادی
تام فورد قرار دادن برند Yves Saint Laurent به‌عنوان زیرمجموعه برند گوچی

ایجاد خط لباس‌های Flashy یا همان لباس‌های پرزرق‌وبرق در گوچی

طراحی لباس ورزشی گوچی

ایجاد خط تولید مبلمان منزل گوچی

دهه 1990 تا 2004
فریدا جیانینی طراحی شعبه‌های برند گوچی به کمک چوب و نورپردازی گرم

نظارت بر افتتاح موزه‌ی گوچی (Gucci Garden)

اصلاح کیف‌های دسته‌دار بامبو

اصلاح و مدرنیزاسیون نوار سه رنگ گوچی

ایجاد سبک خیابانی و جوان‌پسند در لباس‌های برند گوچی

2004-2015
الساندرو میشل افزایش سه برابری درآمد گوچی از 2015 تا 2021

احیای مجموعه Gucci Beauty Collection

طراحی اولین مجموعه جواهرات زیبای گوچی–  Fine Jewelry Collection

در نظر گرفتن فضای اجرای تئاتر در ساختمان موزه‌ی گوچی

برگزاری نمایشگاه‌های متعدد ازجمله نمایشگاه 2 ماهه هنری گوچی با شعار «هنرمند حاضر است»

2015 تا 2022

اثرگذارترین طراحان ارشد برند گوچی و مهم‌ترین اقدامات آن‌ها

تغییر سبک مدیریتی این برند، تاریخچه گوچی را با داستان چهره‌های شاخص دنیای مد گره زد. طراحان ارشد برند گوچی تام فورد و بعد فریدا جیانینی هر دو با دو نگرشی متفاوت طراحی لباس و اکسسوری این برند را کارگردانی می‌کردند. یکی با روی کار آوردن لباس‌های شب زرق و برق‌دار و دیگری با باب کردن استایل خیابانی و جوان‌پسند. و درنهایت یکی از اعضای سابق گروه گوچی یعنی الساندرو میشل، بعد از آن‌ها نسل جدیدی از تولیدات گوچی را طراحی و نام این برند را در مدت 7 سال در صدر برندهای پیشتاز فشن قرار داد.

به موزه‌ی گوچی خوش‌آمدید!

برند گوچی با ایجاد یک موزه یعنی Gucci Garden در سالگرد 90 سالگی آن بار دیگر سروصدا به پا کرد. این موزه، یک خانه‌ی فشن ایتالیایی و یکی از نمادهای برند گوچی است که در سال 2011 افتتاح شد. در باغ گوچی داستان برند گوچی از ابتدا تا امروز  روایت می‌شود. از زبان نسخه‌های کلاسیک لباس‌ها و کیف‌ها می‌توان خوانشی جدید از تاریخچه گوچی داشت.

گوچی راوی تاریخ مد و فشن است.

Gucci Garden در دل فلورانس، زادگاه این برند و در پلازای سیگنوریا قرار دارد. مکان‌یابی این موزه در داخل یک ساختمان ارزشمند تاریخی و در کنار سایر نمایشگاه‌ها، نشان از جایگاه میراث‌گونه این برند و مرجعیت گوچی دارد. به این معنا که گوچی تنها لباس و اکسسوری طراحی نمی‌کند. او راوی تاریخ فشن هم هست. در قلب تاریخی ایتالیا قرارگرفته تا با نگاه به آن بتوان اولین شعله‌های شکل‌گیری یکی از برندهای لوکس تاریخ را تماشا کرد و از گرمای آن برای طراحی‌های آتی الهام گرفت.

داستان برند گوچی سینمایی می‌شود!

در سال 2022 ریدلی اسکات، کارگردان معروف انگلیسی، داستان برند گوچی را مقابل دوربین برد. در فیلم خانه گوچی به تعامل اعضای این خانواده، اختلافات، جاه‌طلبی‌ها و ایده‌های نوآورانه‌ی آن‌ها اشاره شده است. بسیاری فیلم خانه گوچی را یک شگرد تبلیغاتی از برند گوچی می‌دانند. البته حضور هنرپیشه‌هایی مثل آل‌پاچینو و لیدی گاگا و تأثیر نامشان در دیده شدن این فیلم را نباید نادیده گرفت. لیدی گاگا با بازی در نقش پاتریشیا رجانی و آدام درایور در نقش ماریتزیو گوچی، برشی از زندگی پرتنش این زوج را به تصویر می‌کشند که درنهایت منجر به قتل رودولفو گوچی می‌شود.

فیلم خانه گوچی House of Gucci

فیلم House of Gucci با بازی لیدی گاگا و آل‌پاچینو

یک موضوع جالب در مورد این فیلم جرالد لتو است. لتو دوست صمیمی میشل، کارگردان خلاق گوچی است. بارها دیده‌شده که گوچی در مراسم‌های مختلفی از حضور جرالد لتو استفاده کرده است که احتمالاً پرسروصداترین آن مراسم مت‌گالا سال 2019 است. همچنین حضور او در کنار الساندرو میشل و شباهت سبک پوشش آن‌ها که متأثر از فرهنگ گوچی است بارها توسط دوربین‌های خبری ثبت و ضبط شده است.

همان‌طور که قابل‌تصور است، زنان برای گوچی بسیار مهم هستند. مارکو بیزاری، مدیرعامل گوچی

شب‌نشینی مد متروپولیتن فرصتی برای برند گوچی بود که با حضور Alessandro Michele و Jared Joseph Leto اتفاق افتاد. یکی از میزبانان این مراسم لیدی گاگا بود و برگزاری  این جشنواره درست بعد از اکران فیلم House of Gucci در 2022 نقش گوچی را هم در سینما و هم در فشن پررنگ‌تر کرد.

جمع‌بندی

برند گوچی در روزگار سخت جنگ جهانی دوم آغاز به کار کرد و به‌سرعت به یکی از برندهای لوکس دنیا تبدیل شد. در داستان برند گوچی، شگفتی‌ها نوآوری‌ها و رکوردشکنی‌های بسیاری دیده می‌شود. اما چیزی که برند Gucci را از رقبای دیگر جدا می‌کند، ورود آن به فرهنگ‌عامه و دستور زبان مردم است. گوچی جای کلمه‌های لوکس، بی‌عیب‌ونقص، عالی و شگفت‌انگیز را در گفتار عامه گرفته است. که این نشان از اوج نفوذ این برند به فکر و سبک زندگی مردم جهان دارد. گوچی به‌راحتی جلوی تکرار اشتباهات را می‌گیرد. فرقی نمی‌کند این کار با برکناری مدیرعامل آن اتفاق بیفتد یا جایگزین کردن یک کارگردان خلاقیت باصلاحیت‌تر. برند گوچی هیچ‌گاه کیفیت و اصالت برند را فدای تصمیم‌های نادرست مدیریتی نمی‌کند و با تعویض شخصیت‌های داستان برند گوچی، در هر مقطعی پایانی خوش برای آن رقم می‌زند!

منابع

https://www.gucci.com/us/en/

https://guccigarden.gucci.com/#/en/

https://www.whowhatwear.co.uk/gucci-prefall-trends/slide5

https://www.metmuseum.org/

https://www.moma.org/

2 دیدگاه دربارهٔ «ماجرای برند گوچی؛ پیشتازی به قدمت یک قرن!»

  1. سلام. من از لینکدین باهاتون آشنا شدم. خیلی مفید و کامل بود مطلبتون اون چشمی که بالای سایته و هی پلک می‌زنه رو خیلی دوست داشتم فکر کردم یکی کنارم هست وقت خوندن مطلب خسته نباشید عالی بود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *